Keresőoptimalizálás SEO

                Web Graphic Design team / hungarian partner
Honlapkészítés Budapest kezdőlap
1
1
1
Web Design Budapest on EnglishMost itt van: http://www.honlapkeszitesbudapest.hu > Keresőoptimalizálás > 1
header
Navigáció a honlapkészités budapest honlapon

Hogy a Google megtalája honlapját

Ha nem az a cél, hogy a honlapja csak a névjegykártyáján szerepeljen, akkor keressen meg bennünket.

Mi gondoskodunk arról is, hogy a látogatók ne csak a cége nevére keresve találjanak honlapjukra a Google-ban.

További részleteket olvasson a Keresőoptimalizálás oldalunkon.

footer

Keresőoptimalizálás SEO

Keresőoptimalizálás - SEO (angol rövidítése Search Engine Optimisation)

Mire jó a keresőoptimalizálás?

Keresőoptimalizálás, hogy a Google megtalálja honlapjátNaponta Magyarországon emberek százezrei keresnek az Interneten a különböző termékek, szolgáltatások vagy információk iránt. A keresőoptimalizálás olyan potenciális ügyfeleket tud az Ön weboldalára irányítani, akik arra a információkra/termékre/szolgáltatásra keresnek amellyel Ön rendelkezik!

A Keresőoptimalizálás lényege, hogy az Ön weboldala azok számára legyen látható, akik az Ön információit/termékeit/szolgáltatásait keresik, azok számára, akik mást keresnek az Ön weboldala ne legyen látható. A keresőoptimalizálással így az Ön weboldalára automatikusan és folyamatosan minősített látogatók érkeznek! Statisztikai elemzéseink azt mutatták ki, hogy a legjobb minőségű látogatók azok, akik az internetkeresőkön keresztűl jönnek át a honlapra.

Sajnos a mai igazság az, hogy Magyarországon a legtöbb weboldal és webáruház az ablakon kidobott pénz. Miért? Professzionális designnal és magas költségen elkészített weboldalak mit sem érnek akkor, ha azok a látogatók nem találnak rá akik célzottan az adott terméket/szolgáltatást keresik.

Google helyezkedés a megjelent oldal függvényébenA legtöbb weboldal a fejlesztés költségének árát sem hozza vissza, nem hogy még profitot is termeljen a tulajdonosának számára!

A keresőoptimalizálás pont ezen a láthatóságon segítünk. Keresőoptimalizálással el lehet érni, hogy minősített látogatók ezrei láthassák a cég honlapját nap, mint nap!
A keresőoptimalizálás segítségével a Google és egyéb Internetes keresők első lapjaira tudjuk juttatni az Ön weboldalát. Az általunk optimalizált szavak nem senki által nem keresett sokszorosan összetett szavak, hanem általában sokak által keresett egy szóból álló főnevek, márkanevek, stb.

Keresőoptimalizálás statisztika


Az Internet felhasználók több mint 70%-a csak az első találati oldalt nézi meg, és csak 5%-uk megy tovább az első három oldalnál.

Látogatási esély a helyezkedési OLDAL függvényében

Világban a lejelterjettebb internetkereső a Google. Magyarországon ez a dominancia még nagyobb. Így nem csoda hogy a keresőoptimalizálást leginkább ezzel a keresővel foglalkozik.
Internetkeresők elterjedési statisztikája

Jó és rossz keresőoptimalizálás közötti különbség

Egy nem optimalizált honlapnak a látogatottsága nagyon gyenge. Naponta csak pár látogatója van, és azok is nem keresőn keresztűl jöttek, hanem tudták a honlap címét. Ismerős az alábbi ábra? Ha igen, feltétlenűl keressen meg minket. Segítünk.

Egy jól keresőoptimalizált oldalnak a látogatottsága valahogy így nézne ki:

Természetesen, ez függ attól is, hogy milyen gyakori a kiválasztott kulcsszó. A lényeg az, hogy ha a honlap keresőoptimalizálása megfelelő, akkor legalább 80%-a a látogatóknak a keresőkön keresztűl fog jönni:

Keresőoptimalizálási látogatottság statisztikaLátogató érkezése:
-Search Engines: (keresőkön át)
- Referring Sites (Link egy másik oldalról)
- Direct Traffic (beírta a honlap címét)

footer
Ajánló
Virtuális séta Ingatlan Budapest
footer
Google Pagerank, SEO tools
Külföldi partnereink:
SEO, Web Design Melbourne, Web Design UK, .
Copyright © 2009 Honlapkészítés Budapest , tárhely és domain regisztrálás: Next-it.hu